Översikt

På Dalens Trafikskola är det viktigt för oss att hjälpa dig till ditt mål på ditt sätt! Vårt mål är att få din körkortsutbildning så effektiv och prisvärd som möjligt. Du har hos oss nära till alla tänkbara övningsområden – lugna gator, villaområden, rondeller, motorväg och stadskörning – allt finns i närheten av skolan. På så sätt undviker du kostsamma transportsträckor till lämpliga övningområden. Övningarna sker dessutom i samma områden som Trafikverket använder till sina körprov …

Vi kör lättkörda och säkra Volkswagen Golf i olika utföranden. Bilarna är alltid av senaste modell och utrustade med ABS-bromsar, krockkuddar och anti-sladdsystem. Självklart får du redan från grunden lära dig att köra sparsamt och taktiskt för att minska utsläppen och för att skapa goda säkerhetsmarginaler. På Dalens Trafikskola kör vi lektioner som är 55 minuter.

Du kan även välja att ta körlektioner i vår automatväxlade bil – VW Golf.

Om du övar hemma ser vi gärna att din privata handledare följer med på körlektioner. Då ökar chansen att övningskörningen hemma blir mer effektiv. Varje vecka har vi Introduktionsutbildning som både elev och handledare måste gå för att få träna hemma.

Har du några speciella önskemål så säg bara till.

Vi ses på Dalens Trafikskola!

Personbil översikt